Image Alt

APARTAMENT 3

APARTAMENTI 3, (3+1) 

Siperfaqe: 117.32m²
Siperfaqe e perbashket 17.01m²
Siperfaqe totale: 134.33m²
Siperfaqe Oborr: 75m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture