Image Alt

VIDEO

Fz Construction

Kontributi jone per nje te ardhme te shendetshme .

Shtëpia e tyre u dëmtua nga tërmeti i shtatorit 2019.Nënë Bajamja dhe bashkëshorti i saj Xhemal Allmuça, morën në dorë çelësat e shtëpisë së tyre të re.Gjashte anëtarët e familjes Allmuça në Baldushk hynë në shtëpinë e tyre të re, më e mirë, më e sigurt dhe tërësisht e mobiluar.

pershkrim