Image Alt

APARTAMENT 7

APARTAMENTI 7, (3+1) 

Siperfaqe: 100.49m²
Siperfaqe e perbashket 14.57m²
Siperfaqe totale: 115.06m²
Siperfaqe Oborr: 110.8m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture