Image Alt

APARTAMENT 5

APARTAMENTI 5, (3+1)(Dupleks)

Siperfaqe: 159.78m²
Siperfaqe e perbashket 23.17m²

Siperfaqe totale: 182.95m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture