Image Alt

APARTAMENT 3

APARTAMENTI 3, (2+1)

Siperfaqe: 72.52m²
Siperfaqe e perbashket 10.52m²

Siperfaqe totale: 83.04m²

Siperfaqe Kopesht: 57.12m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture