Image Alt

APARTAMENT 6

APARTAMENTI 6, (3+1)(Dupleks)

Siperfaqe: 138.23m²
Siperfaqe e perbashket 20.04m²

Siperfaqe totale: 158.27m²

Siperfaqe oborr: 88.57m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture