Image Alt

APARTAMENT 2

APARTAMENTI 2, (4+1)(Dupleks)

Siperfaqe: 151.55m²
Siperfaqe e perbashket 21.97m²
Siperfaqe totale: 173.52m²
Siperfaqe kopesht: 70.80m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture