Image Alt

APARTAMENTI 7

APARTAMENTI 7, (3+1)Dupleks

Siperfaqe: 120.76m²

Siperfaqe e perbashket 17.51m²

Siperfaqe totale: 138.27m²

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture