Image Alt

APARTAMENTI 6

APARTAMENTI 6, (3+1)Dupleks

Siperfaqe: 119m²

Siperfaqe e perbashket 17.26m²

Siperfaqe totale: 138.26m²

Siperfaqe verande :82.1m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture