Image Alt

APARTAMENTI 4

APARTAMENTI 4, (3+1)Dupleks

Siperfaqe: 95.17m²

Siperfaqe e perbashket 14.28m²

Siperfaqe totale: 109.44m²

Siperfaqe verande:59.3m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture