Image Alt

APARTAMENTI 3

APARTAMENTI 3, (3+1)Dupleks

Siperfaqe: 192.01m²

Siperfaqe e perbashket :28.80m²

Siperfaqe totale: 220.81m²

Siperfaqe verande :117m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture