Image Alt

CORNER – APARTAMENT 22

APARTAMENTI 22,Dupleks (2+1) 

Siperfaqa e përgjithshme: 93.26m2

Siperfaqe e përbashket: 16.92m2

Siperfaqe totale: 110.42m2

Siperfaqe verande: 17.47m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture