Image Alt

CORNER – APARTAMENT 15

APARTAMENTI 15, (3+1) 

Siperfaqa e përgjithshme: 110.64m2

Siperfaqe e përbashket: 20.03m2

Siperfaqe totale: 130.67m2

Siperfaqe verande:28.56m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture