Image Alt

CORNER – APARTAMENT 23

APARTAMENTI 23, (3+1)

Dupleks

Siperfaqa e përgjithshme: 112.77 m2

Siperfaqe e përbashket: 20.39 m2

Siperfaqe totale: 132.89 m2

Siperfaqe verande: 9.29m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture