Image Alt

CORNER – APARTAMENT 20

APARTAMENTI 20, (2+1)

Dupleks

Siperfaqa e përgjithshme: 92.22m2

Siperfaqe e përbashket: 16.69m2

Siperfaqe totale: 108.91m2

Siperfaqe verande: 33.42m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture