Image Alt

CORNER – APARTAMENT 16

APARTAMENTI 16, (3+1)

Dupleks

Siperfaqa e përgjithshme: 118.51m2

Siperfaqe e përbashket: 21.45 m2

Siperfaqe totale: 139.96m2

Siperfaqe verande:13.30m2

Shoqeria “FZ Construction” eshte themeluar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne Tirane, dhe operon ne fushen e ndertimit, e fokusuar ne tre drejtime kryesore:
1) Godina banimi dhe sherbimesh
2) Kompleks Vilash
3) Infrastrukture