Apartamenti 27, Godina F1, 1.300 euro m2, 3+1 (163.87 m2)

Apartamenti 27, Godina F1, 1.300 euro m2,  3+1 (163.87 m2)

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

ap-27