Apartamenti 1, Godina F1, 950 Euro m2, 2+1. (100.5 m2)

Apartamenti 1, Godina F1. 950 Euro m2,  2+1. (100.5 m2)

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

ap-1