Kompleksi i godinave te banimit

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Hapesirat e gjelberta pergjate kompleksit te banimit jane nje domosdoshmeri, per te cilat kompania investon shume, madje dhe ndertimi i nje kendi lojrash eshte pjese e projektit te kopmleksit te banimit.

Per sigurine e pergjithshme te jetes ne kompleks  jane instaluar kamera sigurie te cilesise se larte, te cilat jane garanci per nje jete me te qete. Godinat administrohen ne menyren me te mire, ne bashkepunim me banoret te cilet kontribuojne ne mbarevajtjen e jetes se perbashket.

Ambjentet rezervuar sherbimeve jane per destinacione te ndryshme perdorimi ne saje te nevojave te komunitetit. Dyqane, zyra , qender edukimi per femijet (cerdhe -kopesht) gjenden ne brendesi te kompleksit.

NE SHOHIM PERPARA,  ME VIZIONIN PER TU PERMIRESUAR NE CDO GJE QE U OFROJME KLIENTEVE TANE, TE CILET ZGJEDHIN TE JETOJNE, PUNOJNE NE KOMPLEKSIN FZ CONSTRUCTION..

foto-30-f1
Godina F1
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .
foto-28-f2
Godina F2
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .
godina-j1
Godina J1
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .
godina-j2
Godina J2
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .
godina-j3
Godina J3
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .
godina-d1
Godina D1
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .
foto-33s2
Godina S2
Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .