Apartamenti 38, Godina D1. 1.300 Euro m2, 2+1. (127.53 m2)

Apartamenti 38, Godina  D1. 1.300 Euro m2,  2+1. (127.53 m2)

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

ap-38