Apartamenti 12, Godina J2, 1.000 Euro/m2, 1+1, (64.4 m2) – SHITUR

Apartamenti 12, Godina  J2, 1.000 Euro/m2,  1+1, (64.4 m2) – SHITUR

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke – SHITUR

Ap. 12 Shk .2 SHITUR