Apartamenti 3, Godina F2 1.200 Euro m2, 3+1. (136.4m2) – SHITUR

Apartamenti 3, Godina F2 1.200 Euro m2,  3+1. (136.4 m2) – SHITUR

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

3 f2-page-001