Vila ne shitje

Kompleksi Rezidencial “White Houses” eshte projekti me prestigjoz realizuar nga Shoqeria “FZ Construction”. Stili arkitektonik i përdorur në Kompleks mbështetet në arkitekturën neoklasike, por qe eshte trajtuar me një frymë të re me një sens dhe elegance spontane. Vilat shtrihen kryesisht përgjatë kodrinës te integruar me terrenin dhe gjelbërimin përreth.

Kompleksi Rezidencial i Vilave ofron një përvojë te vecante për banorët e saj. Zgjidhja urbane dhe arkitektonike është e tillë që respekton relievin natyror duke i mundësuar çdo vile pamjet e natyrës përreth.

Orientimi I vilave është rezultat i një studimi të lëvizjes së diellit nga Lindja në Perëndim për një shfrytëzim maksimal të dritës dhe ngrohtësisë së tij.

Kompleksi Rezidencial është një projekt i realizuar në bashkëpunim me shoqëri projektimesh profesioniste, ideuar dhe realizuar si nje oaz qetesie dhe komoditeti.

Kompleksi eshte I perbere nga 19 Vila te projektuar ne 5 modele te ndryshme .

Cmimi  shitjes 1.700euro/m2.

vila-model-1
vila-model-4
vila-model-2
vila-model-5
vila-model-3