Apartamenti 17, Godina J2, 1.000 Euro m2, 1+1. (63.8 m2) – SHITUR

Apartamenti 17, Godina J2, 1.000 Euro m2,  1+1. (63.8 m2) – SHITUR

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nji nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke – SHITUR

ap-17-shk