Apartamenti 12, Godina J2. 920 Euro m2, 1+1. (64.4 m2)

Apartamenti 12, Godina J2. 920 Euro m2,  1+1. (64.4 m2)

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nji nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

ap