Apartamenti 29, Godina F2 1.300 Euro m2, 2+1. (160.94 m2) – SHITUR

Apartamenti 29, Godina F2 1.300 Euro m2,  2+1. (160.94 m2) – SHITUR

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

AP 29 SHK 2 SHITUR