Apartamenti 8, Godina J1, 1.000 Euro/m2, 1+1, (50.5 m2) -SHITUR

Apartamenti 8, Godina  J1, 1.000 Euro/m2,  1+1, (50.5 m2) – SHITUR

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

ap-8-shk-1-j1-shitur