Apartamenti 39, Godina D1 1.300 Euro m2, 2+1. (127.53 m2) – SHITUR

Apartamenti 39, Godina  D1 1.300 Euro m2,  2+1. (127.53 m2) – SHITUR

Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke

Ap 39 SHITUR