Godina banimi dhe shërbimesh, Kompleks Vilash, Infrastrukturë

f1
f2
Kompleksi rezidencial i banimit pozicionuar ne nje nga kodrat me te bukura prane Liqenit te Thate ofron gjithcka per klientet e saj.
s2
d1
Natyra e qete, komoditeti, relaksi dhe ajri i paster dhurojne kenaqesi estetike dhe shpirterore. Me Hipoteke
imazh2
Eshtë konceptuar në mënyrë të tillë që të ofroj gjithcka për klientët e saj, qetësinë, komoditetin, relaksin, sigurinë dhe ajrin e pastër.

Vila Me Qira

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

Godina banimi te ideuara dhe realizuara ne parametra optimale. Stafi  jone i perkushtuar ka arritur te perdore ne menyren me te mire njohurite teknologjike dhe materialet me cilesore, per te ofruar ndertime (punime) bashkekohore e funksionale .

Rendesi e vecante u kushtohet ambjenteve te perbashketa:

Shkalle te ndricuara me drite natyrale; ashensore  te teknologjise me te larte; depozita uji 24 h non stop; vende parkimi  perreth godinave etj

DCIM100MEDIADJI_0138.JPG

Kompleksi rezidencial i banimit

Veprimtaria e shoqerise eshte lokalizuar kryesisht ne Komunen Farke, ne pjesen jug-lindore  te qytetit te Tiranes, ne nje nga zonat me ne zhvillim dhe me te preferuara  te  qytetit.